Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ρεκόρ θεάσεων στο Twitch για τίτλους της Riot «εσπασε» το Valorant

*
Μπορεί το Valorant να είναι ακόμη σε φάση closed beta, ωστόσο έχει καταφέρει να κλέψει το ενδιαφέρον του κοινού που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ θέασης στο Twitch για τίτλο της Riot. Συγκεκριμένα 1.7 εκ. θεατές παρακολούθησαν πάνω από 34 εκατομμύρια ώρες περιεχομένου μέσα σε μια ώρα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους τελικούς του 2019 League of Legends World Championship. Το παιχνίδι φαίνεται πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των fans αφού το gameplay capture reveal του κατάφερε κι αυτό με την εμφάνισή του να μαζέψει πάνω από 12 εκατομμύρια ώρες θέασης σε μία μόλις μέρα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το game, διαβάστε το αναλυτικό μας preview ή παρακολουθήστε το παρακάτω video, όπου ο Σταύρος Βέργος εξηγεί τα πάντα για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*